Hoppa till innehåll

Adventskalender Lucka 12

AVSLUTAD!

Stort grattis till vinnarna som blev

Vinnare av Colour My Sketchbook Wild: Stina Christensen
”Skulle vilja vinna denna! Han gör otroligt fina och mycket annorlunda bilder. Han är en väldigt speciell och säregen touch på sina bilder!”

Vinnare av Colour My Sketchbook Steam: Jette Hansen
”Skulle vilja vinna denna underbara bok av B. Klein. Hans stil är så annorlunda och speciel, en riktig utfordring att färglägga på så många sätt.”

Vinnare av Colour My Sketchbook Mythic: Linda Viklund
”Bennett Klein är en fantastisk konstnär som målar vackra, annorlunda, häftiga, ja helt enkelt FANTASTISKA bilder. Jag gillar att de är olika teman på böckerna. Jag vill så gärna vinna denna. Håller tummarna👍👍”

Stort grattis till er som får dessa otroligt vackra böcker!!

————————————————-

 

Nu är det dags för lucka 12 i vår adventskalender och idag är det den fantastiska illustratören Bennett Klein som står för vinsterna!

Vad ni kan vinna?

Idag har ni möjlighet att vinna en digital kopia av någon av följande 3 målarböcker: (digital kopia innebär att du laddar ner den på datorn och sedan skriver ut den själv)

* Colour my Sketchbook Wild (info HÄR)

* Colour my Sketchbook Steam (info HÄR)

* Colour my Sketchbook Mythic (info HÄR)

Gör så här:

OBS! Du måste vara medlem i Facebookgruppen ”Gruppen Målarböcker för Vuxna á la Bondmoran” för att vara med och tävla. Gå med i gruppen HÄR (ansök om medlemsskap och svara på frågorna så släpper vi in dig direkt)

1. Gå med i Bennett Kleins facebookgrupp HÄR

2. Klicka in dig i evenemanget HÄR och klicka i ”kommer” på evenemanget så jag kan ge dig ett lottnummer till dragningen.

3. Som kommentar till evenemanget ligger det tre bilder. Kommentera under den eller de bilder på den bok du vill vinna och skriv vad det är du gillar med Bennett Kleins bilder. Det är helt ok att skriva under flera böcker men du kan bara vinna 1 bok.

4. Håll tummarna och hoppas att det blir du som vinner 🙂

Vinnarna presenteras imorgon den 12 december.

Och STORT TACK till Mr Bennett Klein  som skänkt dessa fina priser!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.