Hoppa till innehåll

Faber Castell Polychromos

Faber Castell Polychromos

Faber Castell Polychromos: Dyra… men FANTASTISKA!! Jag investerade i ett helt set med de här pennorna för jag ville ha bra pennor som man inte behövde trycka så hårt med (fick ont i handen) och som jag kunde lära mig att skugga och tona med. De är verkligen helt underbara! Mjuka och sköna att måla med och ger rejält med färg/pigment.

De är oljebaserade och man kan alltså blanda och tona dem med varandra. Man kan även använda en blender eller en tops alt. pappersstompf doppad i lite vanlig babyolja eller vaselin.

Dessutom går de att sudda med vanligt suddigum. Väldigt praktiskt när man målar utanför pga en korvhund som hoppar upp i knät mitt i målningen….

Du behöver inte vara orolig att de går av när du vässar (om du inte kastat dem i golvet för många gånger…) och du kan måla läääänge innan du behöver vässa igen. De räcker otroligt länge!! Dryga som bara den.

Om olyckan är framme och du tappar dem i golvet så går det att smälta färgen i pennorna genom att ställa in dom i ugnen en stund.

Mina har jag numrerat med små lappar och gjort en färgkarta till så jag får lätt översikt över färgerna. För jag är så sjukt smart!

Jag köpte ett 120 pack men de finns även i mindre set.

Ni hittar den på Hammarö HÄR

eller på Penstore HÄR

En liten film får de också för jag gillar dem så mycket:

Obs! Denna filmen är gammal och jag gjorde den precis när jag hade fått mina pennor.

AliExpressE-BayAmazon
Skärmavbild 2016-06-26 kl. 12.47.15ebaybild ">

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.