Hoppa till innehåll

Välkomna hit!

Välkomna hit till Målarböcker för Vuxna á la Bondmoran!

I slutet av augusti-15 hade vi främmat och jag blev introducerad i en helt ny värld…. Målarböcker för vuxna! Jag klickade direkt in mig HÄR, HÄR och HÄR och bläddrade bland alla härliga målarböcker tills jag hittade 3 st som jag klickade hem. Nu har det hunnit bli BETYDLIGT fler…

Det är så sjukt roligt, rogivande, stimulerande och avslappnande på en gång. Jag har verkligen blivit helt fast. Varje kväll (hm… eller kanske varje ledig stund rättare sagt) så sätter jag mig med mina målarböcker och bara njuter och slappnar av. Stress och oro rinner av som vatten på en gås och det enda jag tänker på är vilken penna jag ska använda.

Men det är en djungel av pennor, böcker, tekniker osv så jag tänkte skriva lite tips och råd till er. Först och främst så finns det inget rätt och fel vare sig det gäller pennor, böcker, motiv, tekniker, om man målar fint eller bara för skoj skull. Man målar för sin egen skull helt enkelt.

Klicka på ”MENY” för att hitta det du söker. Här hittar du tips och information om böcker samt pennor, men du hittar även tips om olika tekniker, tillbehör och annat skoj.

Ett tips är att gå med i min målargrupp på Facebook, där får ni mängder med tips och även erbjudanden på både pennor, böcker och allt som hör till.

Gruppen hittar ni HÄR. Häng på!! 🙂

logga facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.