Hoppa till innehåll

Vinnare i Vårtävlingen!

Nu har jag äntligen räknat ihop era poäng i tävlingen där ni skulle måla en bild i samma färger som jag gjort, utan att veta vilka färger jag använt så klart 😉

Här är min bild som jag målade:

Tanken var först att jag skulle räkna 2 poäng för varje rätt färg eller 5 poäng om man dessutom hade rätt nyans. Dock var det svårt att avgöra nyanserna på bild så därför har jag helt enkelt räknat 5 poäng för varje rätt färg.

Här är alla som varit med i tävlingen och deras poäng i fallande ordning:

Noomi Eriksson: 310

Carola Stenqvist: 255

Elisabeth Danielsson 255

Lilly Sunnegård: 250

Martina Brisegård: 245

Bettan Hallqvist: 240

Jennie Hörnfäldt: 240

Erika Helena Hemmingsson: 235

Jenny Green: 235

Anne Lindgren: 225

Anna-Karin Karlsson Fält: 215

Erika Dijkstra: 180

Karen Mårtensson: 175

Carina Johansson: 165

Detta innebär att jag säger stort grattis till Noomi Eriksson som knep första platsen <3

Men vet ni vad – jag tycker att ni alla har gjort superbra ifrån er så därför får allihop välja varsin vinst ur lördagsvinnarpotten. Noomi som kom på första plats får välja 2 st vinster 😀

Ni hittar lördagsvinnarpotten HÄR. Klicka in er, leta rätt på vad ni vill ha, skriv ert namn under den sak ni valt och skicka PM till mig med er adress så ska ni få ett swishnummer av mig så ni kan föra över porto.

Stort grattis godingar 😀

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.