Hoppa till innehåll

Adventskalender Lucka 15

AVSLUTAD!

Stort grattis till vinnarna som blev:

Ulla Thorstenson med motiveringen:
”Åh, en sådan helt underbar bok.
Den bilden som ligger mig kärast är den på pojken som drar sin syster på en kälke med hunden skuttande vid sidan om.
Påminner om mina barndoms jular i Norrland och pojken är min bror och jag sitter på kälken med våran lilla vovve skuttande vi sidan.Den är verkligen högst på min önskelista. ❤️❤️❤️”

Sofia Berg med motiveringen:
Denna bild skulle jag måla först”

Ann-helene Sander med motiveringen:
”Jag skulle måla någon av fågelbilderna eftersom jag har fått pippi på fåglar just nu😗”

Marie Gyll med motiveringen:
”Eftersom jag just nu tänker försöka mig på med att måla snö så skulle jag börja med bilden på ett snöigt upplyst hus med ett par ståendes framför. Då kan jag kika lite på ”förslags”bilden och få hjälp med toner och skuggor så jag blir finemang på att måla snö! Sen skulle jag genast måla en bild med blommor, ljus eller pommlor så jag får använda massa färg! 😁🎨❄️”

Anna-Lena Klang med motiveringen:
”Vilken jättefin bok. Jag skulle börja med bilden med kaninerna, för den är bara sååå söt. Perfekt med en färdigmålad bild intill när man som jag vet hur man vill måla men har svårt att få ut det från huvud till hand.”

STORT GRATTIS och jag hoppas vi får se många härliga bilder ur denna vackra bok framöver <3 <3 <3

————————————————————–

Nu är det dags för lucka 15 i vår adventskalender och idag är det Barthelssons Förlag som står för vinsten!

Vad kan ni vinna?

Fem lyckliga vinner den underbara målarboken ”Förtrollande Jul”. Ni kan läsa mer om den och se film HÄR
OBS! Vinnarna står för portot som är 36kr

Gör så här:

OBS! Du måste vara medlem i Facebookgruppen ”Gruppen Målarböcker för Vuxna á la Bondmoran” för att vara med och tävla. Gå med i gruppen HÄR (ansök om medlemsskap och svara på frågorna så släpper vi in dig direkt)

1. Titta igenom blädderfilmen som ligger i länken här ovanför. Välj den bild du skulle måla först om du blir den lyckliga vinnaren.

2. Klicka in dig i evenemanget HÄR och klicka i ”kommer” på evenemanget så att du är med på deltagarlistan.

3. Skriv en kommentar och beskriv bilden du valt och varför du fastnade för just den bilden.

4. Håll tummarna och hoppas att det blir du som vinner 🙂

Vinnarna presenteras imorgon den 15 december.

Och STORT TACK till Barthelssons Förlag som skänkt dessa fina böcker!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.