Hoppa till innehåll

Adventskalender Lucka 16

AVSLUTAD!!

Stort grattis till vinnarna som blev:

Charlotte Matsson med motiveringen:
Jag tror att detta målar hjälpmedel skulle hjälpa mig att lättare hålla i o måla m färgpennor. Har inte så stor muskel uthålligighet i händerna pga muskelsjukdom 🤔😉!”

Pernilla Snilla med motiveringen:
Hmmm… Varför just jag ska vinna dem…. Tjaaaa, det är inte till mig, utan till mina onda händer. Så man kan väl säga att det är till dem. Då de ändå inte alltid hänger ihop med resten av kroppen, utan lever sitt egna liv. Exempelvis det köpgalna klickfingret, har jag ju aldrig kontroll över. 😂

Charlotte Hoffman med motiveringen:
”Önskar verkligen dessa för onda fingrar med sådant Karpaltunnelsyndrom sedan länge

Elin Wallgren med motiveringen:
Jag skulle vilja vinna dessa penngrepp för att jag får så ont i min högra hand när jag målar och dessa grepp skulle förhoppningsvis hjälpa iaf lite så jag inte får så ont. Just nu behöver jag all hjälp jag kan få för att kunna fortsätta måla.”

Malin Wallander med motiveringen:
Vill vinna dessa till min bästa kompis som behöver dem när hon målar för att få mindre ont och underlättar för henne.

Stort grattis till er allihop <3 <3 <3

—————————————————

Nu är det dags för lucka 16 i vår adventskalender och idag är det Hammarö Ram som står för vinsten!

Vad kan ni vinna?

Jag har 5 paket med 4st pencilgrips att tävla ut till er. Jag missade tyvärr att ta kort på dem innan jag slog in dem men de ser ut ungefär som på bilden nedan 😉

Gör så här:

OBS! Du måste vara medlem i Facebookgruppen ”Gruppen Målarböcker för Vuxna á la Bondmoran” för att vara med och tävla. Gå med i gruppen HÄR (ansök om medlemsskap och svara på frågorna så släpper vi in dig direkt)

1. Klicka in dig i evenemanget HÄR och klicka i ”kommer” på evenemanget så att du är med på deltagarlistan.

2. Skriv en kommentar skriv en kommentar där du berättar VARFÖR du vill vinna just dessa.

3. Håll tummarna och hoppas att det blir du som vinner 🙂

Vinnarna presenteras imorgon den 16 december.

Och STORT TACK till Hammarö Ram som skänkt dessa priser!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.