Hoppa till innehåll

Adventskalender Lucka 22

AVSLUTAD!!

Det var sannerligen inte lätt att kora endast 1 vinnare i denna tävlingen… pust! Ni hade verkligen skrivit helt fantastiska motiveringar till varför ni ville vinna dessa pennorna. Efter att ha läst om och om igen så hade jag 14 finalister och det var dessa:

 Jennifer Starlól Carlsson
Monika Strömblad Hallqvist
Åsa Bergström
Camilla Wiman
Monica Simensen
Erika Helena Hemmingsson
Jennie Nordström Tuvedsson
Isabelle Marte
Monika Svensson
Maria Strandberg
Jenni Moberg
Cessy Ståhle
Gitt Formdal
Kicki Rolandsson

Efter ytterligare femhundrafemtioelva genomläsningar så stod det mellan dessa två:

Kicki Rolandsson med motiveringen:
”Åh, som jag väntat på just denna lucka i julkalendern!! 😍😍
Jag vill så jättegärna vinna, då jag inte har råd för stunden att köpa mig ett set av kvalitets-akvareller som jag börjat så smått att förstå är den sort av pennor som mina händer & fingrar rycker bäst om.
Innan har jag inte kommit överens med akvarellpennor, men efter att fingrarna gett upp, fick jag ge dem en ny chans & jag kom fram till att JAG ÄLSKAR DET!! 
Så nu hoppas jag av hela mitt hjärta & håller både tummar & tår (& tvingar sambo & pälskling att hålla sina tummar, tår & klor) på att just JAG SKA FÅ VINNA!!
HOPPAS, HOPPAS, HOPPAS, HOPPAS!!! 😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️❤️ 
PS. Passade tom på nu när Sandflower hade julrea att köpa hennes målarbok, som jag förstått passar utmärkt till just akvareller 😁❤️”

Och Maria Strandberg med motiveringen:
”Jag försöker lära mig det här med akvarellmålning. Jag lockas av hur man kan få fram allt mellan klara distinkta färger till drömska, slöjliknande landskap.
Jag vill lära mig hantera de olika akvarellmedierna för att få fram olika uttryck. Skillnaden mellan olika sorters pennor (tusch och trä tex) och färger på tub och i koppar för att ta några exempel.
Målet är att, kanske, så småningom våga ta steget till helt egen konst. Hitta mitt eget uttryck, få fram MIN personlighet på en duk eller ett papper och våga stå för det. Det blir nog många små steg på den vägen och kanske når jag inte ända fram, kanske blir det något annat medium jag använder i slutändan men hur det än slutar hoppas jag att jag har utvecklats till att faktiskt våga vara stolt över det som är JAG.
Samtala med min kurator och målandet hoppas jag är två sätt att ta sig dit.”

Jag önskar verkligen att jag kunde ge er båda vinsten men nu har jag tyvärr bara 1 paket så jag lottade mellan er två och det blev Maria Strandberg som drog vinstlotten. Stort grattis!!

Men eftersom jag hade så galet svårt att välja mellan er två så får Kicki Rolandsson välja en valfri vinst ur lördagsvinnarpotten.

Stort grattis till er båda två <3 😀

————————————————-

 

Nu är det dags för lucka 22 i vår adventskalender och idag är det åter igen Ritbok.se som står för vinsterna!

Vad ni kan vinna?

1 st vinner ett set med Faber Castell Art Grip Aquarelle 36pack
OBS! Vinnaren står själv för portot på 36kr

Gör så här:

OBS! Du måste vara medlem i Facebookgruppen ”Gruppen Målarböcker för Vuxna á la Bondmoran” för att vara med och tävla. Gå med i gruppen HÄR (ansök om medlemsskap och svara på frågorna så släpper vi in dig direkt)

1. Fundera på varför du vill vinna just dessa pennor

2. Klicka in dig i evenemanget HÄR och klicka i ”kommer” på evenemanget så jag kan ge dig ett lottnummer till dragningen.

3. Skriv en kommentar i evenemanget och berätta varför du vill vinna just dessa pennor. Har du målat med akvarell tidigare eller är det nytt för dig? Vad är det som lockar? Vad är det du gillar med akvarell? TELL ME 😀

OBS!!! Ingen lottdragning denna gång – bäst motivering vinner!!

Vinnarna presenteras imorgon den 22 december.

Och STORT TACK till Ritbok.se som skänkt dessa fina priser! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.