Hoppa till innehåll

Adventskalender Lucka 23

AVSLUTAD!

Stort grattis till vinnarna som blev:

 Vinst: Faber Castell Polychromos 12pack:

Isabell Tina Viola Strandberg med motiveringen:
”Jag är med här då jag älskar att färglägga ❤️ Det är en av dem få sakerna som ger mig ro i min egna ångestfyllda kropp och jag får ett utlopp av min fantasi med färger. Jag älskar denna gruppen då har är så roligt, lättsamt men samtidigt kan man skriva om man har haft en tuff dag eller så..
Och älskar alla era egna målade verk som ger en inspiration och tips, råd och skratt ❤️💜💗 Vet inte hur många gånger ni har förgyllt min dag ☺️💓

 

Vinst: Faber Castell Pitt Artist Pen Metallic

 Anna-Karin Karlsson Fält med motiveringen:
”När jag gick med i denna härliga grupp öppnades en helt ny värld för mig. Pennor för mig har varit ”pennor”. Men se det fick jag omvärdera omgående…
Här får man nya vänner och bekanta, lära dig nya saker och känna en gemenskap som inte på långa vägar finns i andra grupper här på fb. Jag söker inspiration här inne och hittar det varje gång. I love it. 💖

STORT grattis till er båda två 🙂

———————————————

 

Nu är det dags för lucka 23 i vår adventskalender och idag är det åter igen Ritbok.se som står för vinsterna!

Vad ni kan vinna?

1 vinnare får ett Faber Castell Polychromos 12pack
OBS: vinnaren står själv för portot på 24kr

 1 vinnare får 6st Faber Castell Pitt Artist Pen Metallic
OBS! Vinnaren står själv för portot på 12kr

Gör så här:

OBS! Du måste vara medlem i Facebookgruppen ”Gruppen Målarböcker för Vuxna á la Bondmoran” för att vara med och tävla. Gå med i gruppen HÄR (ansök om medlemsskap och svara på frågorna så släpper vi in dig direkt)

1. Fundera på varför du gillar vår målarboksgrupp och varför du är med oss

2. Klicka in dig i evenemanget HÄR och klicka i ”kommer” på evenemanget så jag kan ge dig ett lottnummer till dragningen.

3. Skriv en kommentar under den bild du vill vinna (du kan skriva under båda men kan bara vinna 1 sak). Berätta varför du gillar vår målarboksgrupp och varför du är med oss. Varför är vi bäst helt enkelt 🙂

Vinnarna presenteras imorgon den 23 december.

Och STORT TACK till Ritbok.se som skänkt dessa fina priser! 

2 kommentarer till “Adventskalender Lucka 23”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.