Hoppa till innehåll

Master Series / Master Art Pencils

masterart master series 72
Master Series / Master Art Pencils

Jag gillar verkligen dessa pennor! De är mjuka, sköna och ger bra färg. De är lätta att blenda även om man inte kan lägga lika många lager som med tex polychromos som fortfarande är mina favoriter. Jag upplever Poly mjukare än Master Series (vilket inte Cessy gör så det är väl en smaksak). Men dock är Master Series de absolut mjukaste träpennor jag testat i den lägre prisklassen. De slår tex Marco Raffine med hästlängder!! SJUKT sköna att använda och härliga färger!

Här får ni även en recension av allas vår penn-guru Cessy:
72 pennor betalade jag ganska exakt 220 kr för o bättre pennor i budgetklassen finns faktiskt inte. De slår Marco Raffine med hästlängder o egentligen vill jag lägga dem mitt emellan Polychromos o Prismacolor Premier. För de slår Polychromos då det gäller både täckbarhet och mjukhet. De slår även Prismacolor då det gäller bra detaljåtergivning för pyttigheter.

Så mjukare och pigmentrikare än Polychromos men inte fullt lika mjuk som Prismacolors. MasterArt pennorna är helt enkelt ett suveränt komplement till era Polychromos. De är budgetpennor och inte i samma brillianta kvalité som Polychromos, men de är bara så mycket must-have att missar ni att testa dem för det priset, så begår ni världens misstag 😉

Ni hittar pennorna här:
(klicka på butikens namn för att komma direkt till pennorna)

Amazon.com

e-bay (säljaren som Cessy och jag beställde från)

e-bay (alla säljare)

Tips AdlibrisTips Lilon
Tips Penstore
Skärmavbild 2016-06-26 kl. 13.09.49Skärmavbild 2016-06-26 kl. 13.17.46Skärmavbild 2016-06-26 kl. 13.22.30

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.