Hoppa till innehåll

TÄVLING! Hur många pinnar?

AVSLUTAD!
Det var många som var med och gissade och gissningarna gick från 43-1632 pinnar… haha. Så det var tydligen inte lätt att lista ut hur många lakritspinnar det fanns i burken. Men det vet jag…

Och det var 663 st inklusive den jag mumsade i mig innan jag gjorde filmen 😉 Det var en av er som gissade ruskigt nära, och du får första priset och får välja vinst ur potten först! Ni andra får vänta tills vinnaren valt, då skriver jag in i inlägget på facebook att ni kan välja era vinster. Jag tog de 10 som var närmst i sina gissningar.

Isabell Vestermark 623
Angelica Johnsen 631
Jenny Green 638
Camilla Näsman 657  1:a PRIS!!!
Johanna Zilén Fd Persson 673
Caroline Harrelind 679
Catharina Fransson 682
Cessy Ståhle 682
Lilly Sunnegård 685
Birgit Rman 696

1:a priset gick alltså till Camilla Näsman som får välja först. Stort grattis!!!

Och grattis till er andra också! Klicka in er i lördagsvinnarpotten HÄR och skriv ert namn under den vinst ni vill ha. (vänta tills jag skriver i facebookinlägget att det är fritt fram och att Camilla har valt) Skicka sedan ett PM till  mig med er adress.

STOOOOOOORT GRATTIS!!!

Men… vi hade ju en utslagsfråga också. Den behövde jag dock inte använda eftersom ingen av er hade samma gissning. Men däremot tycker jag att den som gissade närmst ska ha en vinst också.

Hur många timmar tog det nu då för en stackars förstoppad Bondmora innan hon äntligen kunde braka loss på toa? Jo det tog hela 29 timmar…. Det innebär att jag säger stort grattis till:

Malin Holmberg 487 27,0 timmar

Malin gissade på 27 timmar och det var så nära så jag säger grattis till dig också och du får välja en lördagsvinst du med 😀

 

————————————————————

Tjo på er alla härliga målartokar!

Nu är det dags för tävling igen och den är superenkel. Ni ska gissa svaret på två frågor ni får i videon här under.

Svaret skriver ni in i evenemanget HÄR. Ni måste vara medlemmar i GRUPPEN Målarböcker för Vuxna á la Bondmoran som ni hittar HÄR.

Ni som redan svarat i något av de tidigare inläggen behöver INTE svara igen, jag har skrivit upp era svar 🙂

Gissa och framförallt gissa rätt – så kan ni vinna finfina vinster ur lördagsvinnarpotten, som jag kommer uppdatera med massa skoj under veckan.

Sista dagen att vara med och tävla är på söndag och på måndag (10 sept) drar jag vinnarna. Hur många får vi se 😉

LYCKA TILL!!

Här har ni videon med tävlingsfrågorna:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.