Hoppa till innehåll

TÄVLING!! Vi firar 2000 medlemmar :-D

Nu är det dags för en FIRAR-TÄVLING!! Vi har nämligen gått över 2.000 medlemmar i facebookgruppen nu och det måste vi så klart fira 😀

Tid: Tävlingen startar nu och slutar den 9/10

Regler: Ni ska måla bilden som jag lägger ut här under. Antingen kan ni skriva ut den eller om ni inte har tillgång till skrivare så håll ett papper mot dataskärmen och kalkera ytterkanterna, det är en lätt bild 🙂 Ni kan så klart även rita av den på frihand.

Vinnare: De som lyckats måla bilden i så rätt färger som möjligt vinner 🙂 Varje rätt färg ger poäng. Bilden är tagen av mig på lite saker jag hade liggande hemma så ingen har sett bilden förut och ingen kan veta vad för färger det är. Alla har därmed lika stor chans att vinna. Det är inte snyggast bilder som vinner utan de som har flest rätt.

Priser: Det kommer vara hela 12 st vinnare i denna tävlingen – eller fler!. Längst ner i detta inlägg kan ni se vinsterna som ni kan välja emellan. Alla vinsterna är köpta av mig så det är inget företag som sponsrar denna gång.

OBS!!! Jag kommer lägga till en vinst för varje 100:e medlem som kommer in på sidan från och med nu. Så vid 2.100 medlemmar lägger jag till 1 vinst, vid 2.200 ytterligare en o.s.v. Så dela sidan till andra målarvänner och tipsa andra om vår grupp. Dela gärna vår facebook-SIDA också och gilla den om ni inte redan gör det – där är det bara jag som lägger inlägg så fort det händer något på sidan/gruppen. Ett bra sätt att inte missa något 🙂 Ni hittar den HÄR.

Bilden som ni ska skriva ut / måla av är denna:

tavlingsbild-svartvit

 

När ni målat klart er bild så skickar ni den till mig på mail: bondmoran@bondmoran.nu
SE TILL ATT NI FÅR SVAR FRÅN MIG!!!! Har ni inte fått svar så har jag inte fått er bild!! Ni kan även skicka den via PM på facebook.

OBS!!! Lägg INTE ut er bild i facebookgruppen innan tävlingen är avgjord!!!

Vinnare meddelas här på sidan efter den 9/10 samt i facebookgruppen.

Den med flest rätt väljer vinst först osv.

Kör så det ryker 🙂

Här ser ni vinsterna: (jag kommer lägga till fler saker efter hand om vi blir fler i gruppen, se ovan)

[table “19” not found /]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.