Hoppa till innehåll

Vinnare Pussy Paradise

Tjohoooo – äntligen är semestern över så man får lite lugn och ro igen….

Och därmed är det också dags att presentera vinnaren av Pussy Paradise som blev

*** Anna-Karin Karlsson Fält***

som har målat denna fina kärleksbilden:

Stort grattis till dig!! Skicka mig din adress i ett PM på facebook så ska jag vidarebefodra det till illustratören så skickar hon en bok till dig 🙂

Men… som vanligt när jag ska dra en vinnare så hade jag sjukt svårt att bestämma mig – ni har ju gjort så galet fina bilder allihop. Så jag bestämde mig för att plocka ut de 5 jag gillade bäst och dra en vinnare av de fem och det blev:

***Katarina Carlström Larsson***

som målat denna vackra kärleksbild:

Klicka in dig i lördagsvinnarpotten (HÄR) och välj vilken vinst du vill ha genom att skriva ditt namn i kommentar till bilden. Skicka sedan din adress till mig i ett PM så kommer din vinst på posten 🙂

Någon gång mellan lördag och måndag denna veckan kommer jag dessutom ha stordragning ur lördagsvinnarpotten – så har du inte lagt in dina bilder i våra album i gruppen så se till att göra det nuuuuu 😀

Tjillevippen på er gullvippor <3

Tips AdlibrisTips Lilon
Tips Penstore
Skärmavbild 2016-06-26 kl. 13.09.49Skärmavbild 2016-06-26 kl. 13.17.46Skärmavbild 2016-06-26 kl. 13.22.30

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.