Hoppa till innehåll

Wiiiieeee – ny favorit! Derwent Procolour

Tjoflöjt på er 😀 Nu har jag fått hem mina Derwent Procolour och jag har varit såååå nyfiken på dessa pennor och jag hoppades att de skulle vara ett bra komplement till mina andra träpennor och det var de verkligen!

Jag har skrivit en liten ”recension” om dem HÄR och även lagt en film samt länkar till var ni kan hitta dem. Glöm inte att vi har erbjudande på dem just nu på Hammarö. Ni hittar erbjudandet HÄR som vanligt.

Tjillevippen på er gullvippor <3

 

2 kommentarer till “Wiiiieeee – ny favorit! Derwent Procolour”

 1. Hej, hej!

  Kul att du hittat nya bra pennor :-).
  Tänkte passa på att rådfråga dig.
  Är sugen på att köpa nya pennor för att få fler nyanser än de setet av 36 pennor jag har av märket Koh-i-noor Polycolor.
  Så jag funderar på om jag ska köpa ett set av dessa med 72 pennor alternativt Derwents coloursoft eller ett set med 60 Polychromos.
  Har förstått att många är väldigt nöjda med Polychromos så är väldigt sugen på dem men man får ju fler nyanser med dessa.
  Så vilka skulle du börja med?

  Allt gott och vilket härligt jobb du gör med denna sida och FB-sidan 🙂
  Kul att följa!

  Mvh
  Klara

  1. Det är så himla svårt att råda någon annan för alla tycker så olika om olika pennor. Skulle jag vara tvungen att välja mellan polychromos och procolor så skulle det vara SJUKT svårt. Men väljer jag mellan 60 poly eller 72 procolor så blir det procolor jag väljer.
   Colorsoft är supersköna men procolor är bättre tycker jag. Colorsoft är supermjuka vilket inte alltid är en fördel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.